На ремонт постраждалої від ракетного удару багатоповерхівки у Сергіївці виділили понад 10 мільйонів гривень

На ремонт багатоповерхівки, що постраждала від ракетного удару, в Сергіївці виділили понад 10 мільйонів гривень.

На ремонт багатоповерхівки, що постраждала від ракетного удару, в Сергіївці виділили понад 10 мільйонів гривень. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
18 грудня 2022 15:51

На капітальний ремонт дев'ятиповерхового житлового будинку у Сергіївці виділили десять мільйонів 270 тисяч 37 гривень. Про це Vgorode дізнався з тендеру, опублікованого в системі держзакупівель Prozorro.

Тендер оголосило комунальне підприємство "Курорт-сервіс Сергіївської селищної ради".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Аукціон для пошуку підрядника стартує 27 грудня поточного року, а сам ремонт багатоповерхівки на вулиці Чорноморській, 23 мають завершити до 10 травня 2023 року.

Нагадаємо, в ніч проти 1 липня російські окупанти завдали ракетного удару літаками стратегічної авіації по дев'ятиповерховому житловому будинку і базі відпочинку у селищі міського типу Сергіївка. Внаслідок російського удару 21 людина загинула, а ще 38 людей потрапили до лікарні.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що ремонтні роботи в ЖК "Тірас", який постраждав від російського ракетного удару в квітні поточного року, вже завершуються. Зокрема, на фінальній стадії знаходиться ремонт фасаду, а люди вже почали робити ремонти у відновлених квартирах.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах