На Одещині сталися дві смертельні пожежі: загинули дві жінки та дитина

На Одещині сталися дві смертельні пожежі: загинули дві жінки та дитина.

На Одещині сталися дві смертельні пожежі: загинули дві жінки та дитина. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
19 грудня 2022 10:44

Минулої доби, з 18 по 19 грудня, на Одещині сталося дві смертельні пожежі. Про це повідомляє пресслужба ДСНС на Одещині.

Так, у селищі міського типу Чорноморське на вулиці Гвардійській зайнялося майно у квартирі на сьомому поверсі дев'ятиповерхівки. 8 грудня о 23:32 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. О 00:03 пожежу локалізували та о 00:22 загасили на площі чотирьох квадратних метрів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок пожежі загинула господиня 1977 року народження та постраждала жінка 1951 року народження, яка у стані середньої тяжкості потрапила до лікарні до медичного закладу. Причина пожежі – аварійний режим роботи електричної мережі. Від ДСНС залучали три одиниці техніки, 12 пожежників.

Друга пожежа сталася у Подільському районі, Любашівській територіальній громаді, селі Янишівка, на проспекті Миру.
18 грудня о 13:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у приватному одноповерховому будинку. Загинули двоє людей: господиня 2002 року народження та її син 2022 року народження. Пожежа згасла сама на площі двох квадратних метрів. Причина - порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації електрокаміна. Підрозділи ДСНС не викликали.

Загалом в Одеському регіоні за добу гасили 12 пожеж, чотири з яких спалахнули у нашому місті.

Раніше ми повідомляли, що вранці 18 грудня в Ізмаїльському районі Одеської області сім'я, яка складається з мами, бабусі та трьох малолітніх дітей, отруїлася чадним газом.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах