Зі Старосінної площі зникла скульптура дельфіна: що трапилося

Зі Старосенної площі зникла скульптура дельфіна: що трапилося.

Зі Старосенної площі зникла скульптура дельфіна: що трапилося. Фото: Владислав Масленко/facebook.com

Події
20 грудня 2022 08:42

Зі Старосінної площі в Одесі зникла скульптура дельфіна. Про це повідомляють місцеві жителі, які подумали, що йдеться про крадіжку. На щастя, цього разу обійшлося без вандалізму, бо її зняли комунальники.

Так, зникнення помітили ще 18 грудня. Але виявилось, що її забрали на ремонт представники комунальних служб міста. Після нього фігурка повернеться на місце, але вже в оновленому вигляді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що скульптура з дельфінами з'явилася в Одесі на день міста у 2016 році, тоді й презентували відкриту після реконструкції Старосінну площу. Тут з'явилася нова плитка, фонтани та безліч торгових павільйонів. Парк неподалік теж повністю оновили, обладнали дитячий майданчик та висадили клумби. Тоді особливу увагу одеситів привернув світломузичний фонтан та бронзові фігурки дельфінів, які ніби виринають із кам'яних хвиль.

Зі Старосенної площі зникла скульптура дельфіна: що трапилося.Зі Старосенної площі зникла скульптура дельфіна: що трапилося. Фото: Владислав Масленко/facebook.com

Зі Старосенної площі зникла скульптура дельфіна: що трапилося.Зі Старосенної площі зникла скульптура дельфіна: що трапилося. Фото: Владислав Масленко/facebook.com

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах