В Одесі загасили "вічний вогонь" на Алеї Слави

В Одесі загасили "вічний вогонь" на Алеї Слави - фото

В Одесі загасили "вічний вогонь" на Алеї Слави - фото

Події
21 грудня 2022 09:23

На Алеї Слави в Одесі тимчасово загасили "Вічний вогонь". Про це стало відомо з порядку денного засідання виконкому.

Для чого саме його загасили поки що невідомо. Можливо, що для економії або для чищення, оскільки зазвичай профілактичні роботи проводять у зимовий час. За словами очевидців, вогонь уже не горить близько тижня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Питання про "тимчасове припинення споживання газу для функціонування вічного вогню" обговорюватимуть на засіданні міськвиконкому 22 грудня. Доповідатиме з цього питання директор міського департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Олександр Тиховський.

"Вічний вогонь горить в Одесі з 1966 року. Його створювали архітектори Р. В. Топуз і П. В. Томілін, скульптор М. І. Нарузецький. Цей меморіал - данина пам'яті героїчно загиблим під час оборони Одеси в 1941 році воїнам і морякам Приморської армії та Чорноморського флоту Меморіал увінчує 21-метрова стела з бронзи, чавуну та граніту, на якій вигравірувано напис "Невідомому матросу" і дата – 1960 рік. автомат.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах