На Одещині прикордонники викрили організатора переправлення ухилянтів за кордон

На Одещині прикордонники викрили організатора переправлення ухилянтів за кордон.

На Одещині прикордонники викрили організатора переправлення ухилянтів за кордон. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
24 грудня 2022 15:33

На Одещині прикордонники викрили чоловіка, який незаконно переправляв через державний кордон чоловіків призовного віку. Про це повідомили у пресслужбі Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Так, оперативники Подільського прикордонного загону зупинили на околиці села Новопетрівка автомобіль марки Hyundai. Окрім 22-річного водія-одесита, у машині перебували троє чоловіків родом із Дніпра, Скадовська та Одеси, які намагалися незаконно перетнути кордон.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

З'ясувалося, що ухилянти зв'язалися з організатором незаконного переправлення осіб через оголошення в інтернеті та домовилися з ним про "безпечну подорож" до Молдови за 6000$США. Усіх порушників затримали і передали представникам Нацполіції для ухвалення подальшого правового рішення.

Нагадаємо, нещодавно СБУ ліквідувала в Одеській області канал переправлення ухилянтів, до організації якого було причетне міжнародне злочинне угруповання. Зловмисники приховано переправляли осіб призовного віку до Євросоюзу поза встановленими пунктами пропуску. Своїм "замовникам" вони надавали детальний план переміщення через природні ландшафти та місцеву інфраструктуру.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах