Без ілюмінації, але з іграшками: в одній із громад на Одещині встановлять головну міську ялинку

Без ілюмінації, але з іграшками: в одній із громад на Одещині встановлять головну міську ялинку.

Без ілюмінації, але з іграшками: в одній із громад на Одещині встановлять головну міську ялинку. Фото: Facebook-сторінка В'ячеслава Чернявського

Події
25 грудня 2022 14:00

У Кілійській ОТГ Одеської області встановлять новорічну ялинку в центрі міста. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Кілійської ОТГ В'ячеслав Чернявський.

В опитуванні, метою якого було з'ясувати, чи потрібно встановлювати цього року центральну ялинку взяли участь 1 854 особи. З них 1 675 проголосували за встановлення святкового дерева і лише 179 виступили проти.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Я поважаю кожну думку, але рішення абсолютної більшості показує, що ялинка дійсно потрібна, тому вже наступного тижня ми її встановимо і прикрасимо на радість дітям та дорослим. Нехай вона символізує нашу непоскореність, а також віру в ЗСУ та Перемогу України!" – написав В'ячеслав Чернявський.

Водночас глава ОТГ зазначив, що цього року ялинку прикрасять лише іграшками. Монтувати гірлянду не будуть, а прикраси використовують ті, що залишилися з минулих років, тому кошти з бюджету для того, щоб нарядити святкове дерево, не виділятимуть. Внести свій внесок в прикрасу головної ялинки міста зможе кожен охочий. З понеділка, 26 грудня, до середи, 28 грудня, до офісу комунального підприємства "Добробут" можна приносити іграшки у світлих чи патріотичних кольорах, а також прикраси ручної роботи, які можна буде повісити на ялинку. Іграшки і прикраси бажано вибирати великого розміру та з непромокального матеріалу, який не розкисне від дощу чи снігу.

Від розважальних заходів біля ялинки у Кілійській ОТГ цього року вирішили відмовитися.

Нагадаємо, в Ізмаїлі та Южному відмовилися від новорічних ялинок і святкової ілюмінації на вулицях. Таке рішення ухвалили для того, щоб убезпечити місцевих мешканців від можливих ворожих обстрілів.

Також ми повідомляли про те, що в Суворовському районі Одеси встановили новорічну ялинку з підсвічуванням на акумуляторах, а в парку Горького поставили ялинку з гірляндами.

Зазначимо, що Одеська ОВА з міркувань безпеки не рекомендує встановлювати новорічні ялинки на майданах населених пунктів і організовувати святкові заходи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах