Братчук розповів про ситуацію зі світлом в Одеському регіоні

Братчук розповів про ситуацію зі світлом у Одеському регіоні.

Братчук розповів про ситуацію зі світлом у Одеському регіоні. Фото: kartinkin.net

Події
05 сiчня 2023 16:06

Речник голови Одеської Військової Адміністрації Сергій Братчук розповів про поточну ситуацію зі світлом в Одеському регіоні. Про це стало відомо під час брифінгу у Медіа Центрі Одеса.

Споживання електроенергії в Україні зростає через поступове зниження температури та активізацію роботи бізнесу після святкових днів. Для забезпечення балансу в енергосистемі вводяться спеціальні ліміти споживання, які перевищення призводить до застосування аварійних обмежень. Ліміти споживання запроваджуються у всіх областях.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Братчука, пошкодження об'єктів генерації та магістральних мереж складні та масштабні. Їх відновлення все ще потребує значних ресурсів та часу. Енергетики продовжують відновлювати пошкоджені росіянами енергооб'єкти для забезпечення харчування споживачів та підвищення його надійності.

"Будь ласка, розумно споживайте електроенергію, користуйтеся енергоємними приладами почергово. ОВА у повній комунікації з енергетиками знає про мету ворога позбавити українців світу і готова протидіяти цьому за будь-яких умов та відновлювати пошкоджене", – просить Сергій Братчук.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах