Аграрії Одеської області передали тепловізори і планшети для військових

Аграрії Одеської області передали тепловізори і планшети для військових.

Аграрії Одеської області передали тепловізори і планшети для військових. Фото: facebook.com/oda.odesa

Події
07 сiчня 2023 15:31

Керівники аграрних підприємств Кодимської і Балтської громад Подільського району передали на потреби підрозділів протиповітряної оборони тепловізор та планшети. Про це повідомили у пресслужбі Одеської ОВА.

Така допомога від аграріїв допоможе посилити взаємодію підрозділів зв'язку та ППО.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Команда обласної військової адміністрації, разом з аграріями Одещини, продовжує допомагати українській армії в боротьбі з російськими окупантами! Постійно комунікуємо із захисниками, аби забезпечувати їхні актуальні потреби", – наголосив начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Нагадаємо, Одеська область отримала десять генераторів і машину швидкої допомоги від Поморського воєводства Республіки Польща. Генератори встановлять у навчальних закладах та Пунктах Незламності, а карету швидкої допомоги передали Одеському обласному центру соціально-значимих хвороб.

Також наш регіон отримав 23 генератори в рамках програми "Український фонд швидкого реагування" IREX, за підтримки Державного департаменту США. Ці прилади розподілять між Пунктами Незламності та центрами для внутрішньо переміщених осіб у громадах області по всіх районах.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах