Одесити просять допомогти знайти зниклого хлопця (оновлено)

Одесити просять допомогти знайти зниклого хлопця.

Одесити просять допомогти знайти зниклого хлопця. Фото: Найкращі люди Одеси/facebook.com

Події
10 сiчня 2023 11:11

Одесити просять допомогти у пошуках жителя села Фурманівка Кілійської громади Артеменка Василя Валерійовича, 2001 року народження, який приїхав до Одеси 30 грудня з метою пошуку роботи та зник. Про це повідомляє громадська організація "Кращі люди Одеси".

Відомо, що він переночував у "пункті незламності" біля залізничного вокзалу. Але вже 31 грудня хлопець перестав виходити на зв'язок із рідними. Також є інформація, що Василя обікрали – забрали телефон та гроші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У коментарях деякі одесити зазначили, що неодноразово бачили Василя у центрі міста вже у січні. Проте наголошують, що хлопець не йде на контакт.

Якщо комусь відомо про місцезнаходження Василя, ГО "Кращі люди Одеської області" просить терміново повідомити про це за телефонами (067) 482-77-00 (керівник громадської організації, координатор пошуків Сергій) або до поліції за номером "102 ".

Одесити просять допомогти знайти зниклого хлопця.Одесити просять допомогти знайти зниклого хлопця. Фото: Найкращі люди Одеси/facebook.com

Оновлено:

Хлопець вийшов на зв'язок, його передали рідним.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах