В Одесі сталося дві серйозні ДТП: одна людина загинула, троє постраждали (оновлено)

Одеські патрульні відзвітували за добу.

Одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
10 сiчня 2023 09:43

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 648 викликів. Сталося й дві ДТП із постраждалими. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Так, учора ввечері, на вулиці Розумовського, водій авто Mitchubishi наїхав на пішохода. Чоловіка госпіталізували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

А сьогодні вранці на вулиці Чорноморського козацтва зіткнулися два авто. У результаті одна людина загинула і ще одну людину госпіталізували. На місці працювали патрульні та слідчі.

Також за добу правоохоронці перевірили 27 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції п'ять порушників комендантської години. Протягом вихідних патрульні виявили 12 водіїв, які керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Відео: facebook.com/odesapolice

Оновлено:

Як повідомили в Нацполіції, аварія сталася на вулиці Чорноморського Козацтва. Аварія сталася приблизно о 6 ранку на вулиці Чорноморського Козацтва. За попередніми даними, 36-річний одесит за кермом мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter зіткнувся з припаркованим вантажним автомобілем DAF FT.

Унаслідок аварії постраждали двоє пасажирів мікроавтобуса: 42-річний чоловік загинув на місці, а 41-річного – з травмами голови доправили до лікарні. Водія Mercedes перевіряють на вміст алкоголю в організмі. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах