В Одесі оголосили штормове попередження

В Одесі оголосили штормове попередження - фото

В Одесі оголосили штормове попередження - фото

Події
11 сiчня 2023 13:09

В Одесі оголосили штормове попередження. Як повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів, до кінця дня у місті буде сильний східний вітер, пориви якого сягатимуть 15-20 метрів за секунду.

Через погіршення погодних умов одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути уважними та максимально обмежити пересування містом. Особливо це стосується людей похилого віку, дітей та вагітних жінок.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також не варто залишати автомобілі під деревами та лініями електропередач, оскільки внаслідок сильного поривчастого вітру гілки та кабелі можуть впасти.

Як повідомила речник Оперативного Командування "Південь" Наталія Гуменюк, одеситам краще поки що відкласти прогулянки біля моря, оскільки морські міни у такий шторм можуть частіше детонувати на узбережжі.

Нагадаємо, що 10 січня через сильний вітер, який був в Одесі кілька днів поспіль, на узбережжі міста утворилася морська піна.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах