Вночі на підльоті на Одещині збили ворожий безпілотник

Вночі на підльоті на Одещині збили ворожий безпілотник.

Вночі на підльоті на Одещині збили ворожий безпілотник. Фото: cursorinfo.co.il

Події
12 сiчня 2023 08:12

Вночі з 11 на 12 січня на підльоті на Одещині сили ППО збили ще один ворожий безпілотник. Загалом ніч у регіоні пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Ситуація в Одеському регіоні повністю контрольована. Але на всій території України залишається небезпека ворожих ракетних ударів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Братчук закликає городян не вестись на фейки, зокрема про енергетичний фронт.

На щастя, корабельному угрупованню в морі заважає шторм, тому зараз у ньому є лише два корабля. При цьому всі ракетоносії перебувають у пунктах морського базування. Щоправда, ситуація може змінитися будь-якої миті.

Штормова погода триватиме до кінця тижня. Тому одеситів просять відкласти прогулянки біля моря, тому що морські міни у такий шторм можуть частіше детонувати на узбережжі.

Нагадаємо, що опівдні, 11 січня, сили та засоби протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" збили над морем спрямований по Одеській області ворожий безпілотник.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах