Над Одеською областю збили ворожий безпілотник

Над Одеською областю збили ворожий безпілотник.

Над Одеською областю збили ворожий безпілотник. Фото ілюстративне: zn.ua

Події
11 сiчня 2023 18:44

Опівдні, 11 січня, сили та засоби протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" збили над морем спрямований по Одеській області ворожий безпілотник. Про це повідомили у пресслужбі повітряного командування "Південь".

Також військові уточнили, що то був російський безпілотний літальний апарат оперативно-тактичного рівня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, за новорічні свята за допомогою програми "єППО", яку розробили одеські програмісти, силам ППО вдалося збити два іранські "Шахеди". Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук. Також представник ОВА закликав одеситів подбати про те, щоб їхні родичі і знайомі, які проживають у сільській місцевості, встановили та користувалися додатком "єППО", оскільки інформація з регіонів із невеликою кількістю населення на вагу золота.

Також ми повідомляли про те, що в ніч із 9 на 10 грудня росіяни атакували південь України дронами-камікадзе. Зокрема від обстрілу постраждали енергетичні об'єкти та об'єкти житлового фонду Одеської області. Без світла залишилися тисячі споживачів. Загалом під час цієї атаки дронів-камікадзе підрозділи повітряного командування "Південь" знищили десять із 15 випущених ворожих БПЛА: чотири Shahed-136 збили над Херсонською областю, чотири – над Миколаївською та два – над Одеською.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах