Помер начальник ДСНС на Одещині Вадим Шулюк

Помер начальник ДСНС на Одещині Вадим Шулюк.

Помер начальник ДСНС на Одещині Вадим Шулюк. Фото: od.dsns.gov.ua

Події
17 сiчня 2023 09:53

У вівторок, 17 січня, помер начальник Головного управління ДСНС України на Одещині генерал-майор служби цивільного захисту Вадим Шулюк. Він пішов із життя на 57-му році життя після тривалої боротьби із хворобою. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Вадим Шулюк став керівником ГУ ДСНС Одеської області у грудні 2019 року, коли внаслідок пожежі в одеському коледжі, під час якої загинуло 16 людей, звільнили генерал-майора цивільного захисту Віктора Федорчака, а також його заступника Михайла Вовка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Вадим Шулюк народився 15 березня 1965 року у селі Томіна-Балка Білозерського району Херсонської області. Закінчив Харківське гвардійське вище танкове командне ордени Червоної Зірки училище. Закінчив також Академію Збройних Сил України, Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Головний рятувальник області отримував державні нагороди України, урядові та відомчі заохочувальні нагороди, почесні звання: Орден Данила Галицького у 2013 році, орден "За мужність" у 2017 році, медаль "5 років МНС України" у 2002 році, медаль "Ветеран війни", почесна грамота КМУ у 2003 році, відзнака МНС України "За відвагу в НС" ІІ ступеня у 2003 році, почесний знак "За розвиток регіону" у 2004 році, нагрудний знак "Кращому працівнику МВС" у 2007 році, нагрудний знак "Знак пошани" у 2016 році.

Шулюк брав участь у бойових діях, ЧАЕС та розмінуваннях.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах