331 день війни: яка обстановка на ранок Одесі та області 20 січня

Яка ситуація на ранок Одесі та області 20 січня.

Яка ситуація на ранок Одесі та області 20 січня. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
20 сiчня 2023 08:11

Ніч з 19 на 20 січня в Одесі та Одеській області пройшла без обстрілів та сигналів повітряної тривоги. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Ситуація у нашому регіоні повністю контрольована. Проте загроза завдання ворогом ракетних ударів по цивільній інфраструктурі висока.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За інформацією ВМС ЗС України, станом на 19 січня корабельне угрупування в Чорному морі зменшилося до одинадцять одиниць. Однак незмінним залишається число ракетоносіїв – шість (серед них два надводних), на борту яких перебуває сорок "калібрів".

Море, як і раніше, штормить, мінно-вибухова небезпека не минула.

З початку широкомасштабного вторгнення Росії на всій лінії узбережжя Чорного моря, зокрема в Одеській та Миколаївській областях, забезпечена протидесантна оборона. Командувач військ Оперативного командування "Південь" генерал майор Андрій Ковальчук заявив, що Сили оборони півдня не дозволили російським загарбникам висадитися на початку вторгнення, не дадуть їм цього зробити і тепер.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах