На Одещині сталася смертельна ДТП: загинув пішохід

На Одещині сталася смертельна ДТП: загинув пішохід.

На Одещині сталася смертельна ДТП: загинув пішохід. Фото: od.npu.gov.ua

Події
21 сiчня 2023 12:24

20 січня близько 18:00 у селі Полезне Великомихайлівської селищної територіальної громади сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередніми даними, 39-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Nissan Maxima, скоїв наїзд на чоловіка, який йшов узбіччям назустріч руху транспортного засобу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Очевидці викликали на місце події поліцейських та лікарів. Від отриманих травм потерпілий, особа якого встановлюється, помер у кареті швидкої допомоги. Перевірка водія на стан сп'яніння показала, що на момент аварії він був тверезий.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП. Відомості про цю аварію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 20 січня в Одесі сталася аварія на перехресті вулиць Генерала Плієва та Михайла Грушевського: там пенсіонерка, не впоравшись з керуванням під час тест-драйву, спочатку збила 39-річного одесита та його чотирирічного сина, а потім зіткнулася із припаркованим автомобілем ГАЗ "Волга".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах