П'яний одесит зарізав дружину за те, що вона хотіла повернутися до екс-дружини

П'яний одесит зарізав дружину за те, що вона хотіла повернутися до екс-чоловіка.

П'яний одесит зарізав дружину за те, що вона хотіла повернутися до екс-чоловіка. Фото: pinterest.com

Події
23 сiчня 2023 16:08

В Одесі поліцейські затримали 40-річного городянина за підозрою у умисному вбивстві своєї громадянської дружини. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Інцидент стався цими вихідними за місцем їхнього проживання в будинку на вулиці Івана Улітіна. Під час сварки нетверезий чоловік завдав жінці численних ножових поранень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Позбавивши співмешканку життя, зловмисник зателефонував її родичам, а ті – до поліції. Правоохоронці затримали одесита за місцем проживання. Він пояснив, що накинувся на жінку з ножем, коли вона виявила бажання повернутися до колишнього чоловіка.

На місці злочину слідчі вилучили ніж та інші речові докази та повідомили фігуранту про підозру у умисному вбивстві. Цей злочин передбачено частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років. Поліцейські помістили підозрюваного у слідчий ізолятор.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах