Під Одесою наживалися на шкільних сніданках

Під Одесою наживалися на шкільних сніданках.

Під Одесою наживалися на шкільних сніданках. Фото: mel.fm

Події
24 сiчня 2023 09:29

Чорноморські чиновники збагачувалися на шкільних сніданках. Аудитори перевірили роботу відділу освіти Чорноморської міськради та знайшли порушення майже на 10 мільйонів гривень. Про це повідомляє пресслужба Південного офісу Держаудитслужби.

Так, аудитори перевіряли роботу чиновників з початку 2019 року до вересня 2022 року. Переважна сума порушень стосується безпідставно завищеної вартості послуг із шкільного харчування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Йдеться про школярів молодших класів, учнів 5–11 класів – дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених сімей, дітей, які перебувають під опікою; учнів 1–11 класів у шкільних оздоровчих таборах.

Зафіксували випадки необґрунтованого списання продуктів без підтвердження їхньої видачі в закладах дошкільної освіти.. Також перевіряльники виявили порушення при оплаті за світло компанії "Енерджігазтрейд". У рамках договору було зафіксовано одну ціну, проте потім вона необґрунтовано підвищилася на 60%. Це спричинило додаткові витрати на 949 тисяч гривень.

За результатами ревізії склали п'ять протоколів про адміністративне правопорушення. Матеріали передано до прокуратури та СБУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах