Мокрий сніг та ожеледь: на Одещині погіршиться погода

Сніг та ожеледиця: на Одещині погіршиться погода.

Сніг та ожеледиця: на Одещині погіршиться погода. Фото: pixabay.com

Події
24 сiчня 2023 14:37

На Одещині очікується погіршення погоди. За інформацією Українського Гідрометцентру починаючи з 24 січня та протягом усього тижня по всій Одеській області будуть коливання температури від -5°С до +4°С. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг на Одещині.

Також очікуються опади у вигляді дощу із переходом у мокрий сніг. Починаючи з ночі та вранці 25 січня на дорогах Одеської області – ожеледиця (перший рівень небезпеки, жовтий).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Підрядні організації знаходяться на цілодобовому чергуванні та готові до усунення наслідків несприятливих погодних умов. Аналітично-моніторинговий центр Служби автомобільних доріг на Одещині працює в цілодобовому режимі.

Водіїв просять не виїжджати без необхідності на далекі відстані, а під час планування маршрутів перевіряти стан свого автомобіля та враховувати погодні умови. Під час руху по проїжджій частині, дотримуватись безпечної дистанції та інтервалу.

Нагадуємо, що для отримання інформації про стан проїзду автошляхами та оперативне реагування на надзвичайні ситуації цілодобово працює єдиний контакт-центр Укравтодор: (067) 400-60-80.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах