В Одеській області сталася смертельна ДТП: загинула 63-річна жінка

В Одеській області сталася смертельна ДТП: загинула 63-річна жінка.

В Одеській області сталася смертельна ДТП: загинула 63-річна жінка. Фото: od.npu.gov.ua

Події
29 сiчня 2023 10:12

28 січня на трасі біля села Новоселівка Кілійської громади сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, 33-річний водій легкового автомобіля, рухаючись у напрямку Ізмаїла, не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. Чоловік, який був за кермом, не постраждав, а ось його 63-річна пасажирка отримала серйозні травми, від яких померла у лікарні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування ДТП СУ ГУНП в Одеській області та співробітники територіального підрозділу поліції.

В Одеській області сталася смертельна ДТП.В Одеській області сталася смертельна ДТП. Фото: od.npu.gov.ua

Правоохоронці встановлюють усі обставини аварії. Також вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України. Згідно з цією статтею, винуватцю ДТП загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, на трасі Одеса – Рені через погіршення погодних умов на добу перекрили рух для вантажних автомобілів, щоб запобігти виникненню ДТП і заторам. Обмеження набули чинності з 13:00 28 січня і діятимуть до 13:00 29 січня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах