Через негоду на трасі Одеса – Рені тимчасово перекрили рух для фур

Через негоду на трасі Одеса – Рені тимчасово перекрили рух для фур.

Через негоду на трасі Одеса – Рені тимчасово перекрили рух для фур. Фото: facebook.com/odesa.ukravtodor

Транспорт та інфраструктура
28 сiчня 2023 13:52

На трасі Одеса – Рені через погіршення погодних умов на добу перекрили рух для вантажних автомобілів. Про це повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг в Одеській області.

Обмеження діятимуть із 13:00 28 січня до 13:00 29 січня. Перекрити рух вирішили для того, щоб запобігти виникненню ДТП і заторів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Починаючи з учорашнього вечора, всі підрядні організації виконували комплекс робіт з ліквідації наслідків негоди, обробляли дорожнє покриття протиожеледними матеріалами і очищали його від снігу.

Станом на 12:00 роботи тривали, на автошляхах Одеської області наслідки негоди ліквідували 71 одиниця техніки та 75 співробітників. Проїзд вдалося забезпечити на всіх дорогах обласного значення, окрім траси Одеса – Рені (у напрямку Бухареста), де через величезний потік вантажних автомобілів та ДТП утворилася пробка протяжністю близько 15 кілометрів в обох напрямках.

У відомстві нагадали, що через коливання температури від -3°C до +1°C на обласних автошляхах може утворюватися ожеледиця. Водіям варто заздалегідь планувати свої маршрути з урахуванням погодних умов і за можливості не виїжджати на далекі відстані.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах