На Жуковського горів хостел: евакуювали 24 особи

Одеські рятувальники відзвітували за добу.

Одеські рятувальники відзвітували за добу. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
30 сiчня 2023 10:55

За добу, з 29 по 30 січня, в Одеському регіоні гасили 12 пожеж, вісім із яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

29 січня о 22:08 на вулиці Жуковського надійшло повідомлення про спалах підвалу. Рятувальники на місці побачили, що горіли меблі та майно у кімнаті хостелу на першому поверсі чотириповерхового житлового будинку. Через значну задимленість довелося використовувати спеціальний пристрій для димовидалення та працювати у складі ланки газодимозахисної служби в апаратах для захисту органів дихання та зору. О 22:40 пожежу локалізували та о 22:47 загасили на площі 10 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі з верхніх поверхів евакуювали 24 особи, з них семеро дітей та один кіт. Ймовірна причина пожежі – аварійний режим роботи електромережі. Від ДСНС залучали сім одиниць техніки та 29 рятувальників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

  • На Жуковського горів хостел: евакуювали 24 особи фото
  • На Жуковського горів хостел: евакуювали 24 особи фото 1
  • На Жуковського горів хостел: евакуювали 24 особи фото 2
  • На Жуковського горів хостел: евакуювали 24 особи фото 3
  • На Жуковського горів хостел: евакуювали 24 особи фото 4
  • На Жуковського горів хостел: евакуювали 24 особи фото 5
  • На Жуковського горів хостел: евакуювали 24 особи фото 6
  • На Жуковського горів хостел: евакуювали 24 особи фото 7
  • На Жуковського горів хостел: евакуювали 24 особи фото 8

На Жуковського горів хостел: евакуювали 24 особи фото


Фото та відео: facebook.com/DSNSODE

У Візирській громаді, селі Дмитрівка, на Східній вулиці. 29 січня о 21:08 надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку. Рятувальники встановили, що палає домашнє майно в одноповерховому житловому будинку. О 21:45 пожежу загасили та о 21:49 ліквідували на площі 30 квадратних метрів. Причина пожежі та збитки – встановлюється. Внаслідок пожежі постраждали двоє людей: господар 1991 року народження, та його мати 1971 року народження, які звернулися за медичною допомогою 30 січня о 01:55 та з діагнозом отруєння продуктами горіння, у стані середньої тяжкості госпіталізовані до медустанови. Від ДСНС залучали одну одиницю техніки та п'ять пожежників, від місцевої пожежної команди "Візирське джерело" – одну одиницю техніки та три особи особового складу.

Виїзди допомога населенню та поліції

В Ізмаїльському районі, Саф'янівській територіальній громаді, за межами села Первомайське, об 11:46 вилучили три легковики зі снігового замету. У тій же громаді, за межами села Нова Некрасівка, о 14:51 вилучили легковик із кювету внаслідок ожеледиці. У Ренійській територіальній громаді, на автодорозі Одеса-Рені, о 16:34 вилучили легковик з кювету внаслідок ожеледиці. У Кілійській територіальній громаді, траса М-15 Одеса-Рені, за межами села Старі Трояни, о 02:01 вилучили два вантажні бензовози із засніженої ділянки дороги.

Також був виїзд у провулку Катаєва, о 12:52, там відчинили двері квартири.

Нагадаємо, що в неділю, 29 січня, близько 14:00 внаслідок не дотримання правил пожежної безпеки на Фонтані спалахнуло приміщення кафе, яке не працює. На місці пожежі виявили труп чоловіка.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах