На Одещині викрили прихильника РФ у лавах ВСУ

На Одещині викрили прихильника РФ у лавах ЗСУ.

На Одещині викрили прихильника РФ у лавах ЗСУ. Фото: slovoidilo.ua

Події
03 лютого 2023 08:15

На Одещині викрили військовослужбовця ЗСУ-аматора Росії. Про це повідомив голова Одеської військової адміністрації Максим Марченко.

За його словами, військовослужбовець здавав російським окупантам прихильність наших військових.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він заявив, що зараз по всій країні проводяться масштабні оперативно-слідчі заходи, спрямовані на боротьбу з внутрішніми ворогами. Також очищаються від корупціонерів та зрадників органи влади.

Марченко заявив, що в результаті роботи правоохоронців на території Одеської області було викрито заступника начальника одного з управлінь Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної військової адміністрації, який налагодив корупційну схему присвоєння державної землі.

Крім того, співробітники департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції оголосили про підозру двом посадовим особам адміністрації, які підозрюються у присвоєнні державних коштів при закупівлі продуктів харчування.

"СБУ викрила військовослужбовця Збройних сил України, який зрадив українському народу і здавав ворогові розташування власних побратимів. Хочу наголосити, що недоторканних ні в адміністрації, ні в області немає і кожен повинен і нестиме відповідальність за свої вчинки згідно із законами України!", - написав. Максим Марченко.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах