За добу на Одещині сталися два випадки отруєння чадним газом

За добу на Одещині сталися два випадки отруєння чадним газом.

За добу на Одещині сталися два випадки отруєння чадним газом. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
03 лютого 2023 09:05

Минулої доби на Одещині сталися два випадки отруєння чадним газом. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Так, ранком вранці 2 лютого в Подільську на вулиці Новоселів отруїлися двоє людей 989 та 1999 років народження. Їх у стані середньої тяжкості, з отруєнням чадним газом, госпіталізували. На місці події ознак пожежі не виявили. Ймовірна причина отруєння – ППБ під час експлуатації опалювальної печі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Другий випадок стався у Теплодарі на вулиці Комунальній. 2 лютого о 10:05 від чергового "103" надійшло повідомлення про те, що до Біляївської багатопрофільної лікарні, у стані середньої тяжкості, з отруєнням чадним газом потрапила жінка 1958 року народження. На місці події ознаки пожежі не знайшли. Ймовірна причина отруєння – порушення ППБ під час експлуатації опалювальної печі.

Усього за добу, з 2 на 3 лютого, рятувальники гасили на Одещині п'ять пожеж, чотири з яких сталися у нашому місті. Був виїзд на допомогу населенню у Роздільнянському районі, селище міського типу Велика Михайлівка. Там зняли металеве кільце з пальця дитини 2013 року народження.

Також було два виїзди на допомогу "103". Одне в селище міського типу Великодолинське, на вулиці Ентузіастів, де рятувальники допомогли у транспортуванні хворої жінки 1975 року народження з квартири на п'ятому поверсі до карети "швидкої". Другий був в Одесі на вулиці Академіка Філатова, де допомогли у транспортуванні хворого чоловіка 1970 року народження із надмірною вагою з третього поверху до карети "швидкої".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах