В Одесі та області можна буде записатися добровольцем у "Гвардії наступу"

В одеських центрах адмінпослуг можна буде записатися добровольцем у "Гвардії наступу".

В одеських центрах адмінпослуг можна буде записатися добровольцем у "Гвардії наступу". Фото: censor.net

Події
03 лютого 2023 15:57

В одеських центрах адмінпослуг можна буде записатися до штурмових бригад МВС "Гвардії наступу". Вони братимуть участь у звільненні Луганська, Донецька та Криму. Про це повідомляє начальник Південного центру комплектування Нацгвардії України Денис Лавренко під час брифінгу в Ukraine Media Center Odesa.

Складатимуться вони переважно з військовослужбовців та поліцейських зі значним бойовим досвідом, які проявили себе на передовій, а доукомплектування бригад відбувається виключно за рахунок добровольців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Кожен бажаючий може сам вибрати, у якій бригаді служити. Це може бути штурмова бригада "Лють" Національної поліції України, "Сталевий рубіж" – Державної прикордонної служби України або "Ураган", "Червона калина", "Кара-Даг", "Рубіж", "Спартан" та "Азов" Нацгвардії України.

В Одесі записатися до "Гвардії наступу" можна буде в Центрах надання адміністративних послуг на вулицях Добровольського та Корольова. В області подати заявку можна буде до ЦНАПу Ізмаїла, Чорноморська, Подільська, Березівки, Болграда та Білгорода-Дністровського. Там потрібно буде заповнити заявку, яка надходить до центру комплектації, і протягом доби йому передзвонюють. Далі на медкомісію, за підсумками якої ухвалюється рішення.

Також до лав бригади можна записатися онлайн на сайті.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах