Зі снігом, вітром та ожеледицею: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Зі снігом, вітром та ожеледицею: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Зі снігом, вітром та ожеледицею: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото ілюстративне: depositphotos.com

Події
05 лютого 2022 20:06

Протягом доби 6 лютого в Одесі та області очікуються пориви північного вітру 15–20 метрів за секунду. Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр Чорного та Азовського морів.

У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до мешканців міста із проханням бути пильними, а також максимально обмежити переміщення і поїздки, особливо це стосується вагітних жінок, дітей та осіб похилого віку. Пересуватися під деревами слід обережно, а залишати під ними транспортні засоби не варто, тому що внаслідок сильного поривчастого вітру можливе падіння гілок та кабелів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів, а також їхнього викиду на берег або дрейфування вздовж узбережжя. Міська влада вкотре нагадує одеситам та гостям міста про високу небезпеку перебування на узбережжі. Імовірність неконтрольованого підриву мін є постійно, а під час шторму вона зростає у рази. У разі виявлення морських мін або схожих на них предметів необхідно терміново повідомляти про небезпечну знахідку на лінію "102".

6 лютого

В Одесі й Одеській області буде хмарно. Очікуються невеликий сніг та ожеледиця. Швидкість північно-східного вітру становитиме 9–14 метрів за секунду, проте його пориви сягатимуть 15–20 метрів за секунду. Температура вночі та вдень у місті коливатиметься від -1°С до +1°С, а в області – від -4°С до +1°С. Видимість на автошляхах області під час снігу становитиме 1-2 кілометри.

7-8 лютого

Хмарно. Без істотних опадів. Місцями ожеледиця. Північно-східний вітер дутиме зі швидкістю 9–14 метрів за секунду, проте його пориви сягатимуть 15–18 метрів за секунду. Вночі стовпчик термометра опуститься до -2–7°С, а вдень температура коливатиметься від -3°С до +2°С.

9-10 лютого

Без опадів. Температура вночі знизиться до -5–10°С, а вдень триматиметься від -3°С до +2°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах