Одеська область залишається у лідерах за кількістю вакансій: які професії потрібні

Одеська область залишається у лідерах за кількістю вакансій: які професії потрібні.

Одеська область залишається у лідерах за кількістю вакансій: які професії потрібні. Фото: freepik.com/@pch.vecto

Події
08 лютого 2023 15:28

Одеська область залишається у лідерах за кількістю вакансій, але попит та пропозиція щодо роботи не дуже збігаються. Про це повідомляє платформа Opendatabot.

Станом на січень 2023 року серед регіонів, де найбільше шукають працівників, Одеська область вже четвертий місяць поспіль входить до топ-5 разом із Київською, Львівською, Дніпропетровською та Івано-Франківською. Більше того, за перший місяць року саме на Одещині зафіксовано найбільший приріст вакансій по країні - на 26%.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Найбільш затребуваними фахівцями є менеджери з продажу, продавці-консультанти, бухгалтери, водії та кухарі. Втім, жителі Одеської області найчастіше шукають інші вакансії – ретушерів, front-end програмістів, тестувальників, веб-дизайнерів та адміністраторів салону краси.

Через часті удари російських окупантів по критичній інфраструктурі екстрені або стабілізаційні відключення електроенергії стали щоденними реаліями для всіх українців, у тому числі й для одеситів. Для тих, хто працює онлайн, відключення світла – це відсутність не лише звичних зручностей, а й можливості працювати.

Vgorode промоніторував сервіс Svitlospot і дізнався, де можуть віддалено попрацювати одесити.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах