На Одещині чоловік порізав поліцейську ножем прямо на робочому місці

На Одещині чоловік порізав ножем поліцейську прямо на робочому місці.

На Одещині чоловік порізав ножем поліцейську прямо на робочому місці. Фото: od.npu.gov.ua

Події
09 лютого 2023 08:21

В Ізмаїлі на Одещині поліцейські повідомили місцевому жителю про підозру в зазіханні на життя поліцейської. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

7 лютого ввечері 22-річний чоловік, засуджений у листопаді минулого року до покарання, не пов'язаного з позбавленням волі, за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень матері, прийшов на позначку у відділ пробації і одразу почав наносити ножові поранення співробітниці, заподіявши їй множинні колото-різані рани. голови, плечей та рук. 44-річну жінку врятували колеги, котрі прибігли на крики.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Постраждалу госпіталізували, а зловмисника затримали. Причину свого вчинку молодик пояснити не зміг.

Правоохоронці вилучили з місця події ніж та інші речові докази. Їх направили на експертне дослідження. Фігуранту повідомили про підозру. Йдеться про замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв'язку із виконанням цим працівником службових обов'язків. Йому загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Поліцейські помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах