У ГУР розповіли про можливість висадки російського десанту в Одесі

У ГУР розповіли про можливість висадження російського десанту в Одесі.

У ГУР розповіли про можливість висадження російського десанту в Одесі. Фото: reuters.com

Події
09 лютого 2023 11:15

Під час наступу Росія може знову висадити десант на півночі чи півдні України. Про це повідомив речник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

"Якщо говоримо про класичну десантну операцію. Така загроза теж завжди присутня - або з білоруського напрямку, або морський десант, якщо ми говоримо про Одесу", – зазначив Юсов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Таке рішення було б самогубним для росіян. 

"Такий десант буде дуже швидко знищено на території України. Так само, як були колосальні втрати під час початку повномасштабного вторгнення у держтомельському аеропорту (Київська область), коли українці завдали нищівних втрат загарбникам", – розповів він.

Нагадаємо, що з початку широкомасштабного вторгнення Росії на всій лінії узбережжя Чорного моря, зокрема в Одеській та Миколаївській областях, забезпечена протидесантна оборона.

Військові наголосили, що Сили оборони півдня не дозволили російським загарбникам висадитись на початку вторгнення, не дадуть їм цього зробити і тепер.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах