"Потьомкінський" хліб в Одесі став "Гетьманським"

"Потьомкінський" хліб в Одесі став "Гетьманським".

"Потьомкінський" хліб в Одесі став "Гетьманським". Фото: zakaz.ua

Події
09 лютого 2023 14:37

В рамках дерусифікації Одеський хлібозавод №4 перейменує батон "Потьомкінський" на "Гетьманський". Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

"Компанія Одеський хлібозавод № 4 зараз продовжує проводити дерусифікацію назв продукції, перший вагомий крок якої був ще у 2014 році. Дякуємо за зауваження та проводимо роботу зі зміни назви батона Потьомкінського на батон Гетьманський", – зазначили у коментарі компанії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що в мережі розганяють фейк про голод в Одесі через експорт зерна та черги за хлібом. За інформацією спікера Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука, це справа рук підрозділів інформаційно-психологічних спецоперацій Росії.

Раніше ми повідомляли про те, що на Одеському хлібозаводі №4 пекли різдвяні калачі, які передадуть українським військовим, переселенцям та одеситам пільгових категорій. З наданого містом борошна вийшло майже 27800 калачів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах