Одесит переправляв за кордон ухилістів, передаючи їм документи на трьох дітей

Одесит переправляв за кордон ухилістів, передаючи їм документи на трьох дітей.

Одесит переправляв за кордон ухилістів, передаючи їм документи на трьох дітей. Фото: gp.gov.ua

Події
10 лютого 2023 09:24

Одесит переправляв за кордон ухилістів, передаючи їм документи на трьох дітей. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.

Так, двох "багатодітних" військовозобов'язаних затримали у пунктах пропуску з Республікою Молдова та Румунією. Організатора відправили під варту із можливістю вийти під заставу у сумі понад один мільйон гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Підозрюваний передав їм підроблені документи – свідоцтва про народження трьох дітей, які дають підстави для виїзду за межі України, а також керував їхніми діями щодо подальшого перетину державного кордону України. Вартість "послуг" становила від 4000 до 5500 євро.

Нагадаємо, що в Одесі група ділків із трьох осіб виготовляла документи військовозобов'язаним "ухилистам" для втечі через держкордон. За даними слідства, троє підозрюваних – чоловік та дві жінки – організували переправлення чоловіків через державний кордон в умовах воєнного стану.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах