У Лузанівці злодії пограбували подружню пару майже на 4,5 мільйона

У Лузанівці злодії пограбували подружню пару майже на 4,5 мільйона.

У Лузанівці злодії пограбували подружню пару майже на 4,5 мільйона. Фото: od.npu.gov.ua

Події
13 лютого 2023 11:17

Одеські поліцейські викрили групу осіб, яка влаштувала розбійний напад на подружню пару у Лузанівці. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Так, наприкінці січня приблизно о четвертій годині ранку, попередньо змовившись, правопорушники прибули до маєтку потерпілих на вулицю Лузановська, за допомогою заздалегідь заготовлених сходів перелізли через паркан і проникли в будинок, скориставшись незачиненими дверима.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зловмисники почали залякувати фізичною розправою господарів, приставляти пістолети до їхніх голів, вимагаючи грошей, а щоб не чинили опір і не заважали - зв'язали їх.

Отримавши інформацію про місце зберігання сімейних заощаджень, спільники забрали гроші у національній та іноземній валютах, цінні речі, цінні прикраси, банківську картку, зірвали коштовності з потерпілих та втекли. Загальна сума збитків перевищила чотири мільйони чотириста тисяч гривень.

Щойно потерпілі змогли, повідомили про злочин у поліцію. За їхніми словами, зловмисників було троє, обличчя вони ховали за масками.

Злочинцями виявилися раніше засуджені за майнові злочини, у тому числі розбійні напади, двоє громадян сусідньої держави та мешканець селища Таїрове у віці 30-ти, 31-го та 56-ти років.

На місцях проживання фігурантів поліцейські провели обшуки, під час яких знайшли частину викрадених грошей, коштовності та кілька пістолетів травматичної дії.

Двох чоловіків правоохоронці затримали у процесуальному порядку. Їм повідомили про підозру. Мова йде про напад з метою заволодіння чужим майном, поєднане з насильством, небезпечним для життя або здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбій), скоєна за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у житло, спрямована на заволодіння майном в особливо великих розмірах, скоєна в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Наразі поліцейські встановлюють місцезнаходження третього фігуранта. Слідство продовжується.

  • У Лузанівці злодії пограбували подружню пару майже на 4,5 мільйона фото
  • У Лузанівці злодії пограбували подружню пару майже на 4,5 мільйона фото 1
  • У Лузанівці злодії пограбували подружню пару майже на 4,5 мільйона фото 2

У Лузанівці злодії пограбували подружню пару майже на 4,5 мільйона фото

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах