Братчук прокоментував відео з атакою мосту на Одещині

Братчук прокоментував відео з атакою мосту на Одещині.

Братчук прокоментував відео з атакою мосту на Одещині. Фото: скріншот відео

Події
13 лютого 2023 12:47

Спікер Одеської ОВА Сергій Братчук прокоментував відеозапис із кадрами нібито застосування російськими окупантами морських надводних дронів для завдання удару по мосту в Затоці Одеської області. Свою думку про це він висловив у ефірі "Ми-Україна".

"Щодо ситуації в Затоці, то ми говоримо про інформаційні вкидання по Одесі та Одеській області... Щодо тих дронів, то треба дивитися звідки й інформація по мосту в Затоці - її виклала російська Telegram-смітник. На жаль, деякі наші канали і ЗМІ підхопили", - зазначив він.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У той же час спікер оперативного штабу Одеської ОДА додав, що теоретично загроза атак із застосуванням морських безпілотників з боку РФ все ж таки є.

"Росія намагається такі дрони запускати, тобто намагається трошки змінити свою тактику", - стверджує Братчук.

Зазначимо, удар по мосту в Затоці почали активно обговорювати в мережі після того, як 10 лютого відповідне відео опублікувало ряд Telegram-каналів. На ньому можна побачити, як морський безпілотник вибухнув біля однієї із опор розвідного мосту.

Нагадаємо, що 11 лютого Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив про "стурбованість у зв'язку з використанням Росією морських надводних дронів, що створює загрозу цивільному судноплавству в Чорному морі".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах