В Одеському зоопарку визначилися з парою року

В Одеському зоопарку визначились із парою року.

В Одеському зоопарку визначились із парою року. Фото: facebook.com/OdesskijZoopark

Події
13 лютого 2023 14:35

14 лютого о 12:00 в Одеському зоопарку пройде показове харчування переможців конкурсу "Пара року-2023". Переможцями стали три пари. Про це повідомляє пресслужба Одеського зоопарку.

Так, на першому місці, з великим відривом, опинилась пара білих левів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Друге місце посіла пара єнотів-смужників. За третє місце боролися пара лам і вивір звичайних, але все ж таки з невеликим відривом лідирує пара вивір.

У вівторок, 14 лютого, пари, які перемогли в конкурсі, отримують смачні подарунки. Містян запрошують подивитися на переможців.

В Одеському зоопарку визначились із парою року.В Одеському зоопарку визначились із парою року. Фото: facebook.com/OdesskijZoopark

В Одеському зоопарку визначились із парою року.В Одеському зоопарку визначились із парою року. Фото: facebook.com/OdesskijZoopark


Раніше ми повідомляли про те, що парою минулого року було обрано тигри. У 2018 році найромантичнішою парою Одеського зоопарку визнали амурських тигрів Тайгера та Наталі. А ось у 2021 році найромантичнішими закоханими стали ведмеді Поляна та Бумер. У зоопарку розповіли, що тварини дуже дбайливо ставляться одна до одної.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах