В Одесі кур'єр назвав військових "демонами": йому довелося просити прощення

В Одесі кур'єр назвав військових "демонами": йому довелося вибачатися - фото

В Одесі кур'єр назвав військових "демонами": йому довелося вибачатися - фото

Події
14 лютого 2023 09:35

Минулими вихідними в інтернеті з'явилося відео, на якому знято переміщення групи військових центральною частиною Одеси. Автор ролика за кадром назвали захисників "демони е...чі". У результаті чоловіка знайшли військові і йому довелося вибачитись.

Так, чоловік, який працює кур'єром, опублікував відео із образами у соціальній мережі та підписав його текстом зі спілкуваннями про місця в Одесі, де потенційно можуть видати повістку. Воно стало вірусним. Після цього небайдужі городяни поскаржилися на автора ролика в ОВА.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Радник начальника Одеської ОВ Сергій Братчук опублікував пізніше відео вибачень автора. Він повідомив, що шкодує про свої слова та просить вибачення.



Нагадаємо, що командувач Оперативного Командування "Південь" відреагував на скандал із автомобілями швидкої допомоги для вручення повісток. Командувач Сил оборони півдня генерал-майор Андрій Ковальчук провів нараду щодо резонансних ситуацій щодо вручення повісток в Одесі, де суворо засудив дії співробітників військкоматів. Він запевнив, що службові перевірки продовжуються.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах