"Відсидітися за спинами інших не вийде": у ОК "Південь" відреагували на скандал "швидкими"

"Відсидітися за спинами інших не вийде": у ОК "Південь" відреагували на скандал "швидкими".

"Відсидітися за спинами інших не вийде": у ОК "Південь" відреагували на скандал "швидкими". Фото: facebook.com/OOTCKSP

Події
30 сiчня 2023 17:19

Командувач Оперативного Командування "Південь" відреагував на скандал із автомобілями швидкої допомоги для вручення повісток. Про це інформує Одеський обласний центр комплектування та соцпідтримки.

Так, командувач Сил оборони півдня генерал-майор Андрій Ковальчук провів нараду щодо резонансних ситуацій щодо вручення повісток в Одесі, де суворо засудив дії співробітників військкоматів. Він запевнив, що службові перевірки продовжуються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Ці факти припинені та суворо засуджені командуванням Сил оборони. За результатами перевірок буде вжито заходів впливу відповідно до ступеня провини", - йдеться в повідомленні.

Ковальчук наголосив на неприпустимості створення негативного іміджу Сил оборони та ЗСУ та порушень чинного законодавства.

Водночас він наголосив на необхідності "якісного, повного та своєчасного забезпечення країни мобілізаційним ресурсом".

"Мобілізація в країні проголошена з початку повномасштабного вторгнення і вона продовжується безперервно. Ми всі в ній задіяні і повинні розуміти, що кожен свідомий громадянин має виконати свій конституційний обов'язок. Ніхто, крім нас, не поповнить мобілізаційний ресурс. А поповнення втрат і створення відповідного резерву - це Зрозуміла складова оборони Продовжується війна - важка, кровопролитна, визвольна, відчайдушна У нас є втрати, але і є мета - перемога Протистояти країні-агресору, яка перевищує наше населення мінімум у 5 разів, хіба можливо інакше? сучасну техніку, яку нам виділяють партнери в рамках підтримки.Наша країна, наш народ потребує захисту, тому відсидітися за спинами інших не вийде.Саме тому завдання кожного - виконати свій обов'язок, а не ухилитися від нього, аргументуючи це якоюсь комерційною чи гуманітарною складовою", - зазначив командувач.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах