На одеському підприємстві платили компенсації за звільнення, а згодом знову брали на роботу

На одеському підприємстві платили компенсації за звільнення, а згодом знову брали на роботу.

На одеському підприємстві платили компенсації за звільнення, а згодом знову брали на роботу. Фото: facebook.com/AuditOdesa

Події
14 лютого 2023 11:38

На підприємстві в Одесі працівникам сплачували компенсаційні гроші за звільнення, а потім знову брали на роботу. Про це повідомляє пресслужба Південного офісу Держаудитслужби Куліндорівського хлібокомбінату.

Так, наприкінці 2021 року вісім працівників підприємства отримали 2,1 мільйона гривень компенсацій при звільненні. Але, отримавши гроші, цих самих працівників того ж тижня відновили на своїх посадах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, керівництво підприємства безпідставно нарахувало собі 1,8 мільйона гривень за сумісництво, а 1,1 мільйона виплатило деяким працівникам як премії за "особливо важливі завдання". Але пояснити, у чому ці завдання полягали на хлібокомбінаті, так і не змогли.

Підприємство систематично не виконувало планових показників з виробництва та допустило інші порушення. З січня 2020 до вересня 2022 року рішення керівництва Куліндорівського комбінату завдали збитків на 87 мільйонів гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах