Порятунок собаки та 15 пожеж: у ДСНС розповіли про роботу за добу в Одесі та області

Одеські рятувальники розповіли про роботу за добу.

Одеські рятувальники розповіли про роботу за добу. Фото: facebook.com/DSNSOD

Події
15 лютого 2023 09:29

За добу, з 14 по 15 лютого, на Одещині сталося 15 пожеж, з яких три в Одесі. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

З резонансних пожеж один стався в село Шабо, провулку Миколаївський. На пожежі загинула дитина.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще один стався в Ізмаїльському районі, Саф'янівській територіальній громаді, селі Озерне, що на вулиці Ізмаїльській.
14 лютого, о 23:40, рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу. Рятувальники приїхали на місце та побачили, що горить дах будинку, гаража та легковика Daewoo Matiz у середині гаража. О 00:15 пожежу локалізували та о 00:25 загасили. Вогонь знищив дах житлового будинку на площі 120 квадратних метрів та дах гаража на площі 55 квадратних метрів. Пошкоджено легковий автомобіль. Причину пожежі встановлюють. Збитки – встановлюються. Загиблих та постраждалих немає.

Був один виїзд на вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни у Березовському районі, за межами селища міського типу Раухівка. Там підірвали один артснаряд калібру 152 міліметри.

Рятувальники виїжджали на допомогу "102". Один у селі Лиманка на вулиці Горіховій. Там відчинили двері квартири. На вулиці Героїв Крут та Генерала Петрова також відкривали квартири.

Було чотири виїзди на допомогу населенню. У парку Савицькому рятували чоловіка, який провалився під кригу. У Подільському районі, селищі міського типу Любашівка, на вулиці Кошового дістали легковик "ВАЗ 2104", з місцевого ставка на проїжджу частину. У Подільську на вулиці Кузовкова зняли кота з даху крамниці.

На вулиці Педагогічній кут провулка Полуничного в Одесі врятували собаку. Учора ввечері до Служби порятунку звернулася занепокоєна мешканка та повідомила, що її кіт упав у яму і його не можуть звідти дістати. На місце вирушили рятувальники, які за допомогою трьохколінчастих сходів витягли собаку та передали щасливій господині.

Відео: facebook.com/DSNSODE

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах