На "ДТЕК Одеські електромережі" наклали штраф: у чому причина

На "ДТЕК Одеські електромережі" наклали штраф: у чому причина.

На "ДТЕК Одеські електромережі" наклали штраф: у чому причина. Фото: dtek-oem.com.ua

Події
15 лютого 2023 17:58

"ДТЕК Одеські електромережі" оштрафували на 85 тисяч гривень через складну ситуацію з електропостачанням у регіоні. Відповідне рішення ухвалили на відкритому засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) 15 лютого.

Таке рішення пояснили тим, що на офіційному сайті компанії у розділі "Графіки відключення" не була зазначена дата останнього оновлення.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У "ДТЕК Одеські електромережі" вже прокоментували дані звинувачення та назвали їх абсурдними. Як повідомив виданню РБК-Україна генеральний директор "ДТЕК Одеські електромережі" Дмитро Григор'єв, компанія намагається не звертати увагу на безпідставні та провокаційні звинувачення, проте таке несправедливе ставлення комісії демотивує енергетиків. Гендиректор компанії наголосив, що в Одесі найбільш серйозні проблеми з електропостачанням, проте за останню тиждень енергетики ДТЕК спільно з колегами з Укренерго змогли стабілізувати ситуацію настільки, що побутові споживачі Одеської області мають світло по 17-18 годин на добу.

Нагадаємо, наприкінці січня "ДТЕК Одеські електромережі" оштрафували за недотримання нормативно-правових вимог і порушення розподілу електричної енергії. Тоді в компанії заявили, що категорично не погоджуються з таким рішенням і мають намір оскаржити його в суді.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах