Відомий композитор показав, як звучить Одеса

Відомий композитор показав як звучить Одеса.

Відомий композитор показав як звучить Одеса. На фото скріншот відео

Події
17 лютого 2023 17:15

Композитор Євген Філатов приїхав до Одеси, щоб зібрати звуки, властиві цьому місту, та скласти їх у мелодію.

На каналі УкрЮтубПроект відбулася прем'єра другого випуску музичного тревел-шоу "Як звучить світ... Україна", авторами якого є творче подружжя Наталія та Євген Синельников.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Пляж Ланжерон, одеські дворики, джаз на балконі, музей звуку і, звичайно ж, Оперний театр – все це ви відвідаєте разом із Євгеном, щоб побачити та почути, як звучить Одеса", – кажуть автори.

Для ударної партії композиції використовувався звук удару крісла в Оперному театрі. Також композитор відвідав Музей звуків, де зберігається багато різних інструментів та записів, що показують музичну історію міста. І в цьому музеї Євген записав той короткий гудок корабля, який пролунав в одній із пісень Утьосова.

Також Філатов привіз із собою унікальний музичний інструмент Юфон, їх є лише кілька сотень у світі. Для отримання звуків потрібно використовувати мокрі пальці.



Зазначимо, що композитор Євген Філатов відомий тим, що створив музику для таких колективів, як ONUKA, The Elephants та The Maneken.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах