Вибух газової колонки та пожежі з постраждалими: як минула доба в одеських рятувальників

Вибух газової колонки та пожежі з постраждалими: як минула доба в одеських рятувальників.

Вибух газової колонки та пожежі з постраждалими: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
18 лютого 2023 12:50

За добу, з 17 по 18 лютого, в Одеській області сталося 12 пожеж, п'ять з яких спалахнули в Одесі. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Також рятувальники десять разів виїжджали на гасіння сухої рослинності. Загальна площа таких загорянь склала 4,15 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Протягом доби в області сталося дві резонансні пожежі. Так, 17 лютого о 14:45 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Пушкіна у місті Білгород-Дністровський. Прибувши на місце, рятувальники виявили, що в одноповерховому житловому будинку спалахнуло домашнє майно.

У Білгороді-Дністровському на пожежі у житловому будинку постраждав чоловік.У Білгороді-Дністровському на пожежі у житловому будинку постраждав чоловік. Фото: facebook.com/DSNSODE

О 15:05 спалах на площі три квадратні метри повністю ліквідували. Під час гасіння пожежі врятували потерпілого 45-річного хазяїна будинку. Чоловіка з опіками верхніх кінцівок та отруєнням чадним газом госпіталізували до медустанови. Причину пожежі встановлюють. Від ДСНС для боротьби з полум'ям залучали дві одиниці пожежної техніки та дев'ять рятувальників.

У Білгороді-Дністровському на пожежі у житловому будинку постраждав чоловік.У Білгороді-Дністровському на пожежі у житловому будинку постраждав чоловік. Фото: facebook.com/DSNSODE

Ще одна пожежа спалахнула 17 лютого у селі Чобручі Роздільнянського району. Рятувальникам повідомили про займання о 21:52. На місці представники ДСНС встановили, що в одноповерховому житловому будинку спалахнуло домашнє майно та перекриття даху. О 22:15 пожежу локалізували, а о 23:17 – повністю ліквідували на площі 30 квадратних метрів. Внаслідок пожежі постраждав 67-річний господар будинку. Потерпілого з опіками нижньої лівої кінцівки у стані середньої тяжкості госпіталізували до медустанови. Причина пожежі та збитки встановлюються. Від ДСНС на пожежу виїжджали дві одиниці пожежної техніки та десять рятувальників.

За останні 24 години представники Служби порятунку двічі виїжджали на допомогу "102": на вулиці Давида Ойстраха в Одесі та на вулиці Гагаріна в Ізмаїлі вони відчинили двері квартир, господарки яких потребували медичної допомоги.

О 03:48 на лінію Служби порятунку надійшов дзвінок від чергового "102", який повідомив, що у селищі міського типу Великодолинське через розгерметизацію газової колонки виникли часткові руйнування окремо розташованої літньої кухні без подальшого горіння на території приватного домогосподарства. Внаслідок вибуху (за попередньою інформацією, газоповітряної суміші) вилетіли вікна, двері, зруйнувалися перекриття, покрівля та одна стіна одноповерхової літньої кухні. Обійшлося без пожежі. Ніхто не загинув та не постраждав. Підрозділи ДСНС не залучалися.

Надзвичайних ситуацій минулої доби в нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не виїжджали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах