В Одесі сталося чотири ДТП: постраждали п'ятеро людей

В Одесі сталося чотири ДТП: постраждали п'ятеро людей.

В Одесі сталося чотири ДТП: постраждали п'ятеро людей. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

Події
20 лютого 2023 10:22

За минулі вихідні, з 18 по 20 лютого, в Одесі сталися чотири ДТП із постраждалим. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Так, у суботу вранці на проспекті Небесної Сотні водій авто Jaguar наїхав на неповнолітнього пішохода. Дитину госпіталізували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У суботу, на вулиці Мечникова, водій Toyota Camry не надав переваги у русі водію авто Toyota Prius, внаслідок чого вони зіткнулися. Водія Toyota Prius забрали до лікарні.

Вчора вдень, у Київському районі міста, зіткнулися авто ВАЗ та Toyota Camry. Внаслідок ДТП пасажирку та водія ВАЗ передали медикам. Як уточнили в Центрі екстреної медичної допомоги, аварія сталася вдень на розі Люстдорфської дороги та вулиці Костанді.

Учора ввечері, на вулиці Миколаївська дорога, 65-річний водій Hyundai наїхав на пішохода, яка перетинала вулицю регульованим пішохідним переходом. Жінка зазнала травм. Як уточнили у Нацполіції, аварія сталася близько 18:00. На момент ДТП світлофор на ньому не працював. Постраждалу госпіталізували з переломом кісток тазу та вивиху плеча. Водія перевірили на стан сп'яніння, він був тверезий. Відомості про аварію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань і призначили низку експертиз.

На місці працювали патрульні та слідчі, які встановлюватимуть усі причини ДТП.

Усього за минулі вихідні патрульні поліцейські Одеси опрацювали 1354 виклики. Правоохоронці перевірили 57 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції доставили 27 порушників комендантської години. Протягом вихідних патрульні виявили 30 водіїв, які керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння та три факти незаконного обігу наркотичних речовин.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах