У РФ розповсюджують фейки про провокації з боку Одеської області

У РФ розповсюджують фейки про провокації з боку Одеської області - фото

У РФ розповсюджують фейки про провокації з боку Одеської області - фото

Події
23 лютого 2023 15:16

Представник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук прокоментував нещодавнє повідомлення Міноборони РФ, де наголошується, що нібито Україна готує провокації із вторгненням на територію невизнаного Придністров'я з боку Одеської області.

Зокрема, військове керівництво РФ заявляє, що "як привод вторгнення планується інсценування наступу російських військ з Придністров'я". Нібито для цього "трюку" українські військові мають переодягнутися у форму окупантів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Більше того, у російському відомстві стверджують, що участь у "озброєній провокації", яка запланована на "найближчий час", також візьме полк "Азов".

Представник Одеської ОВА назвав таке інформаційне вкидання РФ "панікою та нагнітанням ситуації".

Нагадаємо, що на думку Сергія Братчука, безпека Молдови сьогодні залежить від України, а саме від наших військових, оскільки на Одещині дуже чітко контролюється ділянка державного кордону з невизнаним Придністров'ям. У той же час, сили оборони Одеської області мають певні бойові завдання у разі потреби реагувати на можливі провокаційні дії російського контингенту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах