Останні вихідні зими зі штормовим: яка погода буде у Одесі

Останні вихідні зими: яка погода буде у Одесі.

Останні вихідні зими: яка погода буде у Одесі. Фото: Lolita Klochkova/facebook.com

Події
24 лютого 2023 14:08

На наступні вихідні, 25 та 26 лютого, в Одесі будуть невеликі дощі з хмарною погодою. Також у регіоні оголосили штормове попередження через вітер. Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Так, вдень 24 лютого 2023 року по Одесі та області очікуються пориви південно-східного вітру 15-17 метрів на секунду. Вранці та вдень 25 лютого 2023 року по Одесі та області очікуються пориви південного вітру 15-20 метрів на секунду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

25 лютого

Хмарно. Подекуди невеликий дощ. Температура вночі становитиме 1-6°С тепла, а вдень 13-18°С тепла.

26 лютого

Хмарно. Невеликий дощ. Температура вночі становитиме 4-9°С тепла, а вдень 10-15°С тепла.

Одеська мерія звертається до жителів міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення і поїздки, особливо літніх осіб, дітей та вагітних жінок. Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами - внаслідок сильного поривчастого вітру можуть падати гілки кабелю.

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів і прибивання до берега, а також їхнього дрейфування вздовж узбережжя. Вкотре звертаємо увагу одеситів і гостей регіону, що небезпека перебування на узбережжі занадто висока. Цілком імовірний неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду. У разі виявлення морської міни (мін) або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 102.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах