Смертельна пожежа у парку та ДТП із двома постраждалими: як минула доба у одеських рятувальників

Смертельна пожежа у парку та ДТП із двома постраждалими: як минула доба в одеських рятувальників.

Смертельна пожежа у парку та ДТП із двома постраждалими: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
25 лютого 2023 14:07

За добу, з 24 по 25 лютого, в Одеській області сталося 14 пожеж, п'ять із яких спалахнули в Одесі. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Також рятувальники чотири рази виїжджали на гасіння сухої рослинності. Загальна площа таких спалахів склала 6,53 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

24 лютого о 21:31 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в одеському Артилерійському парку. На місці виклику рятувальники виявили, що на відкритій парковій території горять суха трава та сміття. Під час гасіння вогню пожежники виявили двох загиблих осіб – наразі встановлюються їхні анкетні дані. О 21:53 пожежу на площі 20 квадратних метрів повністю загасили. Від ДСНС для боротьби з полум'ям залучали одну одиницю техніки та шість рятувальників. Ймовірно, пожежа сталася через необережне поводження з вогнем невстановленою особою чи особами.

Упродовж доби рятувальники один раз надавали допомогу постраждалим у ДТП. На Тираспольському шосе, де зіткнулися два легкові автомобілі, вони за допомогою шанцевого інструменту деблокували водія та пасажирку. Потерпілих із політравмами госпіталізували до медичного закладу.

Також представники ДСНС один раз виїжджали на допомогу "102": на проспекті Миру в місті Южне вони відкрили квартиру, господар якої потребував медичної допомоги.

Не обійшлося й без вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. На вулиці Шабській у місті Білгород-Дністровський рятувальники знищили артснаряд 152-міліметрового калібру. Ще дві вибухівки виявили в Одесі: на Фонтанській дорозі знайшли мінометну міну 152-міліметрового калібру, а на вулиці Володимира Хавкіна – артснаряд 152-міліметрового калібру. Вилучити та знищити небезпечні знахідки планують сьогодні.

Надзвичайних ситуацій протягом доби в Одеській області не було. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах