Як відключатимуть світло в Одесі 27 лютого

Як вимикатимуть світло в Одесі 27 лютого.

Як вимикатимуть світло в Одесі 27 лютого. Фото: facebook.com/dtekoem

Події
26 лютого 2023 22:26

На понеділок, 27 лютого, "Укренерго" не надавало обмеження споживання електроенергії. Це дозволяє не відключати світло у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях. Проте внаслідок пошкодження мереж "Укренерго" у деяких енерговузлах можливі відключення за графіком. Про це повідомили у прес-службі ДТЕК.

В Одеській області та Одесі через дефіцит пропускної спроможності мереж у тестовому режимі діють графіки стабілізаційних відключень.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Перевірити інформацію про поточні відключення та ознайомитися з графіком можна тут.

Вранці 27 лютого енергетики перепідключатимуть високовольтне обладнання. Через це у період з 04:00 до 05:00 можливі перерви в електропостачанні у Приморському та Київському районах міста. Ці заходи допоможуть у подальшому усунути мережеві обмеження для Одеси та Одеського району.

Енергетики зазначають, що намагатимуться завершити роботи в найкоротші терміни і просять громадян з розумінням поставитися до цієї ситуації.

Як повідомили у пресслужбі НЕК "Укренерго", споживання електроенергії в неділю порівняно з суботою знизилося, а дефіциту потужності в енергосистемі немає і не прогнозується.

25 лютого енергетикам вдалося знизити обсяг мережевих обмежень в Одесі та Одеському районі. У місті все ще діють відключення за графіком, проте обмеження в рамках НЕК "Укренерго" на Одещині вже знято.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах