На селищі Котовського затримали чоловіка, який мало не вбив приятеля

На селищі Котовського затримали чоловіка, котрий мало не вбив приятеля.

На селищі Котовського затримали чоловіка, котрий мало не вбив приятеля. Фото: izvestia.kharkov.ua

Події
27 лютого 2023 12:11

В Одесі затримали 37-річного іноземця за підозрою у замаху на умисне вбивство, яке сталося на селищі Котовського. Про це повідомили у пресслужбі міськради.

Замах на вбивство трапився у ніч із суботи на неділю за місцем проживання 42-річного мешканця Суворівського району Одеси. Поліцейські встановили, що господар із гостем вживали алкогольні напої та посварилися. У ході конфлікту приїжджий чоловік схопився за ніж і завдав їм власнику квартири кілька ударів у грудну клітку та передпліччя, один з яких є проникаючим.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потерпілого медики госпіталізували, зокрема з пораненнями внутрішньої грудної артерії та легені, гемотораксом, геморагічним шоком, які є небезпечними для життя.

Зловмисника правоохоронці затримали у процесуальному порядку на місці події. Нетверезий чоловік не зміг пояснити свого вчинку.

Слідчі поліції вилучили можливу зброю злочину та інші речові докази, які направили на експертизу. Фігуранту повідомили про підозру у замаху на умисне вбивство. Йому загрожує тюремний термін від 7 до 15 років.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідчі дії продовжуються.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах