В Одесі чоловік "продав" неіснуючі павербанки прямо із СІЗО

В Одесі чоловік "продав" неіснуючі павербанки прямо із СІЗО.

В Одесі чоловік "продав" неіснуючі павербанки прямо із СІЗО. Фото: jagran.com

Події
27 лютого 2023 12:34

В Одесі поліцейські викрили уродженця Кривого Рогу, який "продав" в інтернеті павербанки, що не існують. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Так, 41-річний правопорушник діяв у місцях позбавлення волі, куди потрапив на сім років за крадіжку, пограбування та шахрайство. Чоловік обдурив щонайменше десять людей. Тепер йому загрожує ще вісім додаткових років ув'язнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловік за допомогою власного смартфона розмістив в Інтернеті фейкове оголошення про продаж павербанків Xiaomi за ціною 1000 гривень та гарантував потенційним покупцям їх доставку після передоплати у розмірі 50 відсотків вартості товару. Коли ж продавець отримував від зацікавлених громадян гроші на телефон, то припиняв з ними спілкування.

Поліцейські встановлюють інших, які могли стати потерпілими.

"Поліцейські вилучили у фігуранта чернові записи та мобільний телефон. Йому повідомили про підозру в заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайства) з використанням електронно-обчислювальної техніки, вчиненого повторно. Йому загрожує термін від трьох до восьми років."

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах