В Одесі з'явилася Баня Незламності

В Одесі з'явилася Баня Незламності.

В Одесі з'явилася Баня Незламності. Фото: odesa.novyny.live

Події
27 лютого 2023 13:51

В Одесі з'явилася лазня незламності. Одеські моржі привезли до узбережжя мобільний пункт обігріву для тих, хто гартується, проте двері лазні відчинені для всіх одеситів. Про це повідомляє Новини.LIVE.

За словами голови клубу "Моржі Одеси" Івана Папушенка, він привіз лазню на колесах із Ізмаїлу. Там вона була у нього в паркінгу. Зручність полягає в тому, що його легко розмістити біля будь-якої водойми. Поки купатися в морі заборонено, можна вибрати водоймище на свій смак.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Зазвичай чемпіонати зимового, крижаного плавання проходять на водоймах, де нічого немає, порожній берег. До і після запливу мають бути такі пункти обігріву. Морж поплавав, замерз і тут банька - зайшов із зими в літо. Це серйозне загартування", – розповів Іван. Папушенко..

Такий дерев'яний намет із комунікаціями може коштувати 4-5 тисяч євро.

"У нас є Куяльник, Дністровський лиман, Ізмаїл, Дунай і Ялпуг. При цьому ніхто не забороняє набрати два відра води з моря і облитися на березі",  каже чоловік.

Іван Папушенко все життя займається спортом, має кілька майстрів спорту та здобув чемпіонства з тривалих запливів у крижаній воді. Наразі спортсмен планує зайнятися благодійністю.

"Є думка офіційно запропонувати солдатів, матросів, це така реабілітація поранених. Море очищає морально і загартовує тіло. Я хотів би запропонувати набір вчителів фізкультури, людей з медосвітою, щоб підготувати команду, яка б згодом гартувала наших воїнів", - додав він.

  • В Одесі з'явилася Баня Незламності фото
  • В Одесі з'явилася Баня Незламності фото 1
  • В Одесі з'явилася Баня Незламності фото 2
  • В Одесі з'явилася Баня Незламності фото 3
  • В Одесі з'явилася Баня Незламності фото 4
  • В Одесі з'явилася Баня Незламності фото 5

В Одесі з'явилася Баня Незламності фото

Усі фото: odesa.novyny.live

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах