У сина одіозного Кваснюка конфіскували частину квартири за любов до "російського світу"

У сина одіозного Кваснюка конфіскували частину квартири за любов до "російського світу".

У сина одіозного Кваснюка конфіскували частину квартири за любов до "російського світу". Фото: reporter.com.ua

Події
01 березня 2023 08:39

У сина одіозного телеведучого з Одеси Григорія Кваснюка конфіскували частину квартири в Одесі та засудили за любов до "російського світу". Йдеться про Єгора Кваснюка, його заочно засудили на 14,5 років. Про це стало відомо із вироку Приморського районного суду.

Так, суд визнав Єгора Кваснюка винним у публічних закликах до насильницької зміни конституційного ладу в Україні, а також у сприянні терористичним організаціям "ЛНР" та "ДНР".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На YouTube Кваснюк публікував ролику на підтримку сепаратистів та закликав захопити владу в Україні та окупувати її територію.

Наразі проживає в РФ, тому його судили заочно. За сукупністю злочинів Кваснюку призначили покарання у вигляді 14 років та шість місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. У засудженого конфіскують частину квартири в Одесі.

Його Кваснюк – керівник благодійного фонду "Велес", керівник ТОВ "БФ Велес", керівник громадських організацій "Єдина Русь" та Інтелектуальний клуб "Сатурн". Є сином покійного пропагандиста Григорія Кваснюка, котрий вів проросійську передачу "Правда" на телеканалі "АТВ".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах